Microsoft 365 voor scholen

Microsoft 365 voor scholen

Met Microsoft 365 worden docenten geïnspireerd om de creativiteit te bevorderen, samenwerken aan te moedigen. Met dit pakket kan je genieten van een betaalbare oplossing die je eenvoudige en veilige ervaringen biedt, speciaal ontwikkeld voor scholen.

Meer info

Schoolnet+

werken met Schoolnet+

Met Schoolnet+ ontwikkelde Telenet Business een modulaire ICT-oplossing voor scholen.

Meer info

G suite

G suite for education

Met G Suite for Education biedt Google een compleet pakket productiviteitstools waarmee leerlingen en leerkrachten eenvoudig en veilig kunnen samenwerken op verschillende apparaten.

Meer info

Microsoft EES (MS-KIS 2020)

software in scholen

De digitalisering in het onderwijs gaat verder in versneld tempo. De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben ervoor gezorgd dat het gebruik van digitale leermiddelen onontbeerlijk is om de continuïteit van het leren te garanderen. Vele scholen zijn overgeschakeld naar een ‘blended’ leeromgeving dat zowel traditionele als virtuele klaslokalen combineert. In een wereld waarin scholen en leerlingen meer en meer gebruik maken van leren op afstand is het aanwenden van cloud technologie aangewezen. Microsoft evolueert mee en heeft samen met het ministerie van onderwijs een nieuw aanbod gedefinieerd naar scholen onder vorm van een nieuw MSKIS-contract.

Meer info