Terug naar overzicht

“The IT Factor” is een podcast voor iedereen die vragen heeft rond IT-uitdagingen voor KMO’s. Onze CEO, en de gastheer van deze podcast, Mark Aerts brengt de specialisten uit zijn team aan tafel om te spreken over actuele en toekomstige thema’s op het gebied van ICT. Deze podcast is niet zomaar een gezellig onderonsje, we brengen concreet advies en antwoorden op veelgestelde vragen. Want alleen zo kunnen we zorgen voor gelukkige en veilige digitale werkplekken.

Bekijk al onze afleveringen op YouTube

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen in de IT-industrie? Dan is "The IT Factor" de podcast voor jou. Gastheer Mark Aerts gaat in elke aflevering in gesprek met een interne expert van EuroSys. Dat geeft luisteraars de unieke kans om te leren van de kennis en ervaring van deze experts.

Elke aflevering van "The IT Factor" heeft een ander belangrijk IT-gerelateerd onderwerp als centraal thema. Dat kan variëren van de nieuwste ontwikkelingen in Cloud Computing, tot de toepassing van kunstmatige intelligentie in de zakelijke wereld, of de beveiliging van cybergevoelige informatie.

De experts van EuroSys zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun specifieke kennis en ervaring in hun respectievelijke domein. Zo kan je erop rekenen dat je elke aflevering relevante en informatieve inhoud krijgt over de belangrijkste onderwerpen in de IT-wereld. "The IT Factor" is een kans voor jou om jouw kennis te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de IT-industrie.

De show is ontworpen voor professionals in de IT-sector, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in technologie en de manier waarop deze onze wereld beïnvloedt. Luister naar "The IT Factor" voor een interessante, informatieve en leerzame ervaring. En wie weet, misschien ontdek je wel een nieuw aspect van IT waar je nog niet eerder over had nagedacht!

Beluister nu onze podcast