Terug naar overzicht

Bij EuroSys kan je ook terecht voor allerhande opleidingen.

Afbeelding opleidingen door EuroSys

Opleidingen, user adoption, change management, digital transformation. Allemaal termen die erop wijzen dat elke nieuwe software, hoe gebruiksvriendelijk ook, niet vanzelf werkt.

Niet alleen is het belangrijk dat jouw gebruikers weten hoe ze de software of de app optimaal kunnen gebruiken. Belangrijk is ook dat we hen leren om nieuwe werkwijzen te verkennen zodat het werk sneller gedaan is. Slimmer en productiever werken, met andere woorden.

Wij, EuroSys, voorzien bij elk migratietraject begeleiding voor eindgebruikers. Uiteraard kan je op elk moment EuroSys contacteren voor opleiding of begeleiding, ook als jouw migratieproject al even achter de rug is. Een korte opfrissing van jouw kennis of een uitgebreide kennismaking met een nieuwe oplossing, alles is mogelijk! Wij bieden volgende opleidingsvormen aan:

 • Klassikale opleiding
  In groepen van maximaal 12 personen, bij jou in het bedrijf of in ons opleidingslokaal in Houthalen.
 • Webinars
  Online trainings in hapklare brokken, met ruimte voor interactie.
 • Individuele opleiding
  Eén-op-één training, zodat er ruimte is voor een persoonlijke aanpak.
 • Maatopleiding
  Elke opleiding kan op maat van jouw bedrijf aangepast worden. Met best practices, voorbeeldcases.
 • Productivity Coaching
  Onze coaches begeleiden jouw medewerkers op de werkvloer, herbekijken het werk en de processen, zodat ze hun apps optimaal inzetten om slimmer te werken.

Wij voorzien opleidingen over Microsoft producten:

KMO portefeuille

EuroSys is officieel erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Met de kmo-portefeuille kunnen kmo’s jaarlijks aanspraak maken op subsidies voor opleidingen.  
Meer info kan je hier terugvinden.

Erkenningsnummer: DV.O105087