Terug naar overzicht
27-10-2020

Onze policy's voor thuiswerk en gsm-gebruik

Mogen jouw medewerkers op vastgelegde tijdstippen van thuis uit werken? Of geef je hen bepaalde extra legale voordelen zoals een gsm? Zorg dan dat iedereen goed op de hoogte is van de regels en richtlijnen en dat deze op papier staan. Dit om discussies en juridische geschillen te voorkomen. Om deze regels op papier te krijgen zonder het arbeidsreglement te moeten aanpassen, kan je gebruik maken van policy’s. Omdat we jou daar graag mee op weg helpen, stellen we enkele van onze policy’s gratis ter beschikking. Deze moet je natuurlijk nog wel aanpassen/aanvullen naar de richtlijnen van jouw bedrijf.

DOWNLOAD HIER EEN VOORBEELD VAN ONZE THUISWERKPOLICY
DOWNLOAD HIER EEN VOORBEELD VAN ONZE GSM POLICY

Juridische geschillen naar aanleiding van deze policy’s kunnen niet op EuroSys verhaald worden.

Ook Unizo stelt enkele policy’s ter beschikking. Zo kan je op hun website een Social Media Policy, een Car Policy en een IT Policy downloaden.

 

Zijn je policy’s klaar om door je medewerkers ondertekend te worden? En werk je met de HR-software Officient? Dan kan je de policy’s eenvoudig in Officient zetten en digitaal door je medewerkers laten ondertekenen. Op deze manier zijn alle policy’s snel in orde en zijn ze ook meteen op de juiste plaats gearchiveerd.
Als je hier graag hulp bij krijgt, staan onze consultants altijd voor je klaar.