Servers & storage

servers en storage via EuroSys

Volledig passend binnen jouw budget onderzoeken we welke serverinfrastructuur jouw noden gericht invult. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Meer info

Client devices

client devices via EuroSys

Wij bieden de meest performante client devices voor zakelijk gebruik aan.

Meer info

Digital Signage

Michael Timmers - Digitale Signage Expert EuroSys

Digitale schermen die dynamische content tonen aan je klanten en medewerkers, dat is digital signage. Het biedt mogelijkheden van interactie, reclame en informatie.

Meer info

Wifi & networking

Wifi meraki

Centraal en eenvoudig beheer van je volledige netwerk infrastructuur vanaf één enkel, intuïtief cloud dashboard.

Meer info

Printers, labelprinters & multifunctionals

EuroSys printing

Onze printers en multifunctionals bieden meer gebruiksgemak en rendement tegen lagere kosten! Vertrouw op ons gespecialiseerd Document Solutions team.

Meer info

Telecom & datalijnen

telecom solutions via EuroSys

Volledig op maat werkt EuroSys een optimale oplossing uit voor jouw telefooncentrale en de nodige datalijnen. Zo ben je altijd en overal bereikbaar.

Meer info

Live Optics: de technische kant

Gebruik Live Optics om weloverwogen IT-investeringen te doen.

Meer info

Live Optics: maak correcte beslissingen voor jouw IT-infrastructuur

live optics

Wil je weten wat jouw IT-infrastructuur nog nodig heeft of welke aanpassingen, investeringen en beslissingen je best kan maken? Of welke juist niet? Maak dan gebruik van de gratis Live Optics scan en je komt het allemaal te weten.

Meer info

Dell EMC PowerStore

Dell PowerStore

Organisaties krijgen steeds meer te maken met enorme hoeveelheden data. Deze datastromen moeten op efficiënte wijze beheerd worden. Maar hoe kan je dit als organisatie het best aanpakken? Een handig platform hiervoor is PowerStore van Dell EMC. PowerStore brengt eenvoud in de complexiteit van data storage.

Meer info

Upgrade je digitale werkplek met Microsoft Surface

Stijlvolle apparaten met een duurzaam karakter en uitstekende prestaties. Microsoft Surface biedt je tal van mogelijkheden zodat jouw medewerkers snel en efficiënt kunnen werken én samenwerken, vanuit eender welke locatie. Ontdek hoe Microsoft Surface bijdraagt aan jouw digitale werkplek.

Meer info

Dell EMC PowerProtect DD Series Appliances

Dell PowerProtect

De DD-serie stelt organisaties in staat om gegevens in hun uiteenlopende omgevingen op schaal te beschermen, te beheren en te herstellen. De DD-serie is de volgende generatie Dell EMC Data Domain-appliances, die nu de lat leggen voor gegevensbescherming van edge tot core tot cloud.

Meer info

Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery

Moderne en bewezen bescherming voor kritieke gegevens tegen ransomware en vernietigende cyberaanvallen

Meer info